top of page

Yin & Yang

Yin en Yang, benoem ik dat al niet mijn leven lang ... ? Als klein meisje was ik al bezig met vragen als 'wat is donker' en 'wat is dan licht'? Waarom noemen we donker donker en niet licht? En waarom noemen we licht licht en niet donker? Kan het donker zonder licht en het licht zonder donker?

Deze vraagstellingen heb ik in allerlei vormen nog heel vaak voorbij voelen komen en juist als ik voor mezelf een vraag heb ... word ik verrast door een heel lief bericht van Mick op zijn Instagram account.

En krijg ik een mailtje van mijn werk bij de overheid van Mindful Rijk. Ik ben geselecteerd ben voor het train de trainerprogramma.


Ik mag straks meewerken aan mijn collega's te laten kennis maken met mindfulness. Gesteund door een missie, om binnen het Rijk een positieve werkomgeving te creëren, waarin wij met zijn allen kunnen floreren. Gericht op vitaliteit, groei, samenwerken, wendbaarheid én duurzaam inzetbaarheid zodat wij ons samen in kunnen zetten voor Nederland.


En dit is nou precies wat ik al breder dan alleen het Rijk uit draag, via mijn eigen bedrijf "Light of Lein"!

Waarmee ik liefde, licht, compassie, aandacht en bewustwording de wereld in stuur. Voor ieder die daar behoefte aan heeft en/of uit wil wisselen.

Ik vroeg mezelf: wat wil ik? Wil ik werken bij de overheid of wil ik werken bij 'Light of Lein'? Maar er is geen of er hoeft ook geen of te zijn!

Dit is voor mij mijn Yin en mijn Yang waarin alle twee elkaar in evenwicht houden.

Overheid ~ Lein, Lein ~ overheid!!

128 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 comentarios


jacqoues.vera
jacqoues.vera
01 abr 2021

Wauw Leine, wat prachtig, wat een cadeau!!! En wat een inzicht. Liefs en stevige omhelzing voor jou💋❤️

Me gusta
Light of Lein
Light of Lein
01 abr 2021
Contestando a

Jazeker echt een super mooi cadeau en zo getimed ook. Het is echt een bijzonder mens zonder hij het zelf in de gaten heeft ☺️ Dank je lief, warme omhelzing 💚😘

Me gusta
bottom of page