top of page
1.png

Klank & Reiki gaat over ieders eigen unieke trilling en energie. Beiden zijn helende energieën die werken op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. De Klankschalen en Reiki versterken lichaam en geest, heffen blokkades op, werken ontgiftend, bevorderen zelfgenezing, harmoniseren de chakra’s en herstellen het evenwicht bij stress en spanningen. Een samenspel van twee mensen, afgestemd op de behoefte van de persoon die het ontvangt, geeft rust in het lichaam en de geest!

Ariëtte en ik geven Klank & Reiki sessies. Het is mogelijk een sessie op een matje op de grond te beleven maar ook in een hangmat.Voor meer informatie kun je kijken op de home pagina bij de evenementen.Wanneer je privé sessie zou willen neem dan even contact op via onderstaande knop.

bottom of page