top of page

Over mij

Hai, ik ben Marjoleine

En tegelijkertijd is dat alleen de naam die me gegeven is en niet wie ben! 

Vaak 'leven' we onze rol! Kind van, partner van, moeder van, om nog maar niet te spreken over 'ik ben de functie die ik uitvoer'. Hoe vaak horen we niet in kennismakingsrondjes 'ik ben ...' en dan één of meerdere van de verschillende rollen die we op ons genomen hebben. Maar is dat echt wie we zijn? Zijn we niet allemaal pure bewustwording, ons ware zelf als in bestaan? En staan we onszelf toe dat ook te mogen zijn? 


De conditionering waar we los van mogen komen is dat jij 'moet' weten wie je bent. De magie zit 'm in open zijn voor verandering en daarin meebewegen.

Als kind voelde ik me al anders dan anderen en wist intuïtief dat er iets voor me weggelegd was.

Wat dit precies was wist ik toen nog niet, maar dat ik mensen wilde helpen was wel duidelijk. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik een luisterend oor, iemand waar je bij terecht kunt. 
Het voelt als een tweede natuur voor mij en geeft me energie. 

Inmiddels heb ik geleerd dat ik vanuit het Human Design Systeem een 'Reflector' ben en wanneer ik mezelf ruimte geef om te spiegelen en open te staan voor anderen het er bij mij voor zorgt dat het stroomt en op deze manier mijn energie het beste werkt.


​Waar heb ik aan gewerkt?

Ik bleef vaak in gewoontes, routines en overtuigende gedachten hangen. Dit zit in de mens. We doen wat we altijd deden omdat dit de gemakkelijke weg is. Maar of dit ook de leukste en beste weg is voor je? Belemmeringen hielden me vaak tegen. En ook ik zag genoeg beren op de weg, dus deed niet waar ik naar verlangde of stelde het uit. Maar onbewust was er in mij iets anders gaande. 

Ik leerde kijken naar gedachten, gehechtheid, emoties, ego, onwetendheid, vermijding ... en alles in realiteit. In het nu, niet vroeger, straks of later. Maar vooral in het nu, nu is waar we zijn! Nu is waarin we 'leven'! 

Waar sta ik nu?

Ik voel me dankbaar voor elke nieuwe dag. Ik voel me dankbaar voor de gezondheid waarin ik mag leven. Ik voel me dankbaar dat ik met toewijding mag werken. Ik voel me dankbaar dat ik onbezorgd kan zijn. Ik voel me dankbaar dat ik niet boos ben. Ik voel me dankbaar dat ik met liefde naar mezelf en anderen kan kijken. 
Ik voel me gelukkig en tevreden, vanuit liefde in verbinding met mijn authentieke zelf!


Dankbaar voor 'Light of Lein’ waarmee ik een plek gecreëerd heb waar je naar toe kunt wanneer jouw tijd er rijp voor is. 

Wat je dromen ook zijn, welke obstakels je tegenkomt, iedereen heeft de kracht de regie van zijn eigen leven te pakken.

Wenteltrappen

Cirkel

Alles wat de kracht van de Wereld doet, wordt gedaan in een cirkel. 

De hemel is rond en ik heb gehoord dat de aarde rond is als een bal en de sterren ook. 

Als de wind op zijn krachtigst is, wervelt hij. 

Vogels maken ronde nesten want hun religie is dezelfde als de onze. 

De zon komt op en gaat onder in een cirkel. 

De maan doet hezelfde en beide zijn rond. 

Zelfs de seizoenen vormen een grote cirkel in hun wisselinig en komen altijd terug bij waar ze waren. 

Het leven van een mens is een cirkel van kindertijd naar kindertijd. 

En zo is de cirkel overal waar kracht beweegt. 

Zwarte Eland, Oglala Sioux

(1863-1950)

bottom of page