Verloop Lomi Lomi

Jouw Lomi Lomi beleving begint bij jou . . . .

Bij iedere Lomi Lomi sessie start ik met een afstemmend gesprek waarna ik daarna intuitief verder ga. Dit kan betekenen dat ik voorafgaand een (geleide) meditatie of ademhalingoefening inzet. We gaan samen op reis zonder tijd.
Voorafgaand aan de massage start ik in stilte met een gebed (Pule) daarna reguleren we onze ademhaling om zo de energie (Mana) in ons lichaam te op te wekken. Mijn handen rusten mijn handen zachtjes op je rug. Als je wil kun je een intentie zetten voor de heling die je wenst te ontvangen. Bijvoorbeeld wanneer je iets graag wil loslaten of juist affirmeren. We nemen deze intentie mee in de massage.
Bij Lomi Lomi masseer ik met kokosolie je hele lichaam in een vloeiende, ritmische beweging met mijn onderarmen en handen.
Omdat er verschillende delen van je lichaam tegelijkertijd gemasseerd worden, kun je je volledig ontspannen, aangezien het bijna onmogelijk is, of althans zeer moeilijk voor je hersenen om zich te richten op de twee verschillende gebieden tegelijk. Dit kan als uitwerking een diep gevoel van balans en harmonie geven. Tijdens de Lomi Lomi masseer ik ook altijd de buik, daar waar de ziel, volgens de Hawaiianen woont.
Tijdens de massage werk ik met Aloha en werk ik vanuit mijn hart. Werken met Aloha tijdens de Lomi Lomi massage betekent werken met universele liefde en intentie. Een mooie en allesomvattende omschrijving voor de Lomi Lomi is dan ook ‘liefdevolle massage’. Ik werk altijd intuïtief, er is dus geen vaste indeling of volgorde voor de massage, daarmee is elke massage uniek.


When you let go of fear, the truth will appear, so simple and clear!!