Marjoleine.jpeg

Over mij

Hai, ik ben Marjoleine en heb een levensmissie.

Mijn werk is mijn levensmissie, ik weet dat ik het beste van mezelf kan geven als ik zingeving in mijn werk vind en me Veilig & Vrij voel!

Als kind voelde ik me al anders dan anderen en wist intuïtief dat er iets voor me weggelegd was.

Wat dit precies was wist ik toen nog niet, maar dat is door de jaren heen steeds duidelijker geworden. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik een luisterend oor, de persoon waar men hun verhaal aan kwijt kunnen, waarna zij zich beter voelen. Dit is in al die jaren niet veranderd.
Ik ben oprecht geïnteresseerd en zie het geheel, het een gaat nooit zonder het ander. Mede door mijn kinderlijke onbevangenheid kan ik je helpen uit je hoofd te gaan en weer in verbinding met je hart te komen en je eigen innerlijke balans te vinden. Ik heb altijd gevoeld dat we allemaal de kracht hebben om overeind te blijven, maar ook om te transformeren.

Wat was dan mijn uitdaging?

Mijn eerste moment (2006) om van rijksambtenaar over te stappen naar een eigen bedrijf bleken uiteindelijk voor mij een ongelukkig gekozen moment. In dat jaar kwam ik na een huwelijk van 13 jaar alleen te staan met twee kleine kinderen en de keuze van een maandelijks vast inkomen waren een bewuste keuze. Ik stelde mijn eigen verlangen uit en koos voor de (schijn) veiligheid van een vast inkomen. Jarenlang heb ik gewerkt vanuit mijn competenties, dit is wat ik kan en dat kan ik in die functie uitvoeren! Vanuit die zekerheid heb ik mijn kinderen kunnen laten sporten en de opleiding kunnen laten volgen die ze wilden. Daar heb ik dan ook geen spijt van!

Mijn keerpunt kwam, toen mijn kinderen de deur uit waren en ik weer een keus moest maken een nieuw functie uit te voeren. Ik wilde niet meer vanuit competenties werken, maar wilde werk uitvoeren waar mijn hart bij betrokken zou zijn! Mensgericht in plaats van functiegericht. Concreet een bijdrage leveren aan het verbeteren van het leven van andere mensen, de samenleving, de wereld, het grotere geheel. Vooral zinvol werk doen en met mensen werken.

Waar sta ik nu?

Met al mijn opleidingen in Yoga, Adem, Meditatie, Mindfulness, Massage en Holisme ben ik gestart met ‘Light of Lein’ en voel, dat ik die bijdrage aan het verbeteren van het leven van mensen kan leveren. Mensen die bij mij de deur weer uitlopen, gaan met een blijer en lichter gevoel naar huis. Zinvol werk doen en mijn missie uitvoeren, doen mijn verlangen uitkomen. Ik kan dagelijks werken vanuit intuïtie en puur verlangen. Datgene wat ik in mijn hart voel, kan ik vertalen naar mijn hoofd. Ik twijfel niet aan waar ik mee bezig ben en voel me veilig en vrij in mezelf! Voelen dat ik mijn levensmissie uitvoer en dat ik deze mag delen! Ik voel me gelukkig en tevreden, vanuit liefde in verbinding met mijn authentieke zelf!

Wat voor mij belangrijk is?

Voor mij is het belangrijkste dat ik veiligheid creëer, de basis van waaruit we samen aan het werk gaan. Er is hier geen ik of jij in, het is een gezamenlijk proces. Regie pakken en een hand/steun in je rug voelen.   

Wat je dromen ook zijn, welke obstakels je tegenkomt, iedereen heeft de kracht de regie van zijn eigen leven te pakken.