Aloha_edited.jpg

Aloha ~ Lomi Lomi

Een helende reis

Lomi Lomi is een onderdeel van de Hawaiiaanse heelkunde, vanuit de traditie met de Huna als fundament. Voor mij persoonlijk is Lomi Lomi massage een ultieme vorm van helende massage. Uitgevoerd, als een zachte, intuïtieve, ritmische dans, waarbij er lange, vloeiende bewegingen worden gemaakt.

Bij iedere Lomi Lomi sessie start ik met een afstemmend gesprek waarna ik daarna intuitief verder ga. Dit kan betekenen dat ik voorafgaand een (geleide) meditatie of ademhalingoefening inzet. We gaan samen op reis zonder tijd.

Lomi Lomi is zo helend omdat het echt over onbaatzuchtige liefdevol verbinden en aanraken gaat. De gever verbindt zich vanuit zijn/haar hart met de ontvanger zodat hij/zij zich veilig en gedragen voelt.

Het helende effect versterkt door de universele liefde, energie die gegeven en ontvangen wordt. Liefde wordt vaak gezien als een diepe of gepassioneerde affectie voor iets of iemand – voor mij en de Hawaiianen het is zo veel meer, het omvat ook tolerantie, vergeving, acceptatie, niet-oordelen, waardering, compassie en respect – dit is het fundament van een Lomi Lomi massage.

Wil je deze liefdevolle helende beleving ook ervaren, voel je vrij om contact op  te nemen.