top of page

Wauw wat een drukte in de lucht …

Bijgewerkt op: 2 nov. 2023Net terug van een heerlijke wandeling in de groenzoom...! Alle ganzen die verzamelen, volgens mij heb ik zelfs kwartels gezien.

En hoe mooi … een enorme buizerd, hij vloog op toen ik aan kwam lopen en scheerde zo over het weiland, wat een prachtig gezicht.

Maar ook al de V'tjes in de lucht, ze maken zich allemaal klaar voor de winter.

Ben jij je al aan t klaarmaken. Voor de winter? Ben je ook langzaamaan naar binnen aan 't keren?

En ben je al klaar met je voorbereidingen voor de winter? Hoe donkerder het wordt, hoe minder zon er op aarde schijnt dus hoe kouder het wordt. Met het afnemen van licht en warmte neemt ook onze energie af.

Bij de een bewuster dan bij de ander, we leven toe naar de winterperiode. We halen onze warmere kleding van stal en meer en meer ervaren we de behoefte om knus thuis te zitten en het thuis gezellig te maken. Tegelijkertijd kunnen we ook ervaren somberder te worden als het licht afneemt.


Maar het is ook een mooi moment om stil te staan bij de donkere periode die is aangebroken en je af te vragen: wat wens ik deze winter te leren? Wat wil ik overdenken? En hoe kan ik me hierop voorbereiden?

In de winter vindt er een overgang van sterven naar geboorte plaats. Met het oogsten is alles wat levend was gestorven en een deel geofferd aan de aarde. In het duister in de baarmoeder van Moeder Aarde krijgt wat stierf en naar de dodenwereld afdaalde nu weer een nieuwe levensvonk.

Vanaf nu zal er verborgen onder de grond weer leven sluimeren, veilig in de schoot van Moeder Aarde, om straks in de lente in het licht opnieuw geboren te worden.

Waar buiten zichtbaar het licht overgaat van licht naar donker, gebeurt ondergronds het tegenovergestelde!


Wat mag bij jou weer nieuw leven krijgen, waar wil jij energie in stoppen, waar zou jij aandacht aan willen schenken?

Graag werk ik samen met jou aan aan rust in je hoofd en weer verbinding met jezelf te vinden! Vanuit fysiek, mentaal, emotioneel weer in jouw innerlijke balans.


Mijn Holistisch traject bestaat uit 7 x een ontmoeting waarin we onder andere werken met massage, Reiki, familieopstelling, meditatie, mindfulness en klankschalen.


Je ontvangt van mij een persoonlijke werkboek waarin ik de belangrijkste zaken uitlicht en je kort basisinformatie geef over waarmee we aan de slag gaan.


Jouw werkboek is je leidraad, steun en toeverlaat. Alles mag en kan je toevertrouwen aan jouw eigen werkboek. Zoals gezegd, jouw werkboek is een leidraad, we kunnen ook afwijken van de aangegeven weg. Er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden.


Ik geloof dat we allemaal, niet alleen de kracht hebben om overeind te blijven, maar ook om te transformeren.


​​Wacht niet op bijzondere momenten maar maak momenten bijzonder!
34 weergaven3 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

3 Comments


_/|\_

Like

jacqoues.vera
jacqoues.vera
Oct 31, 2023

Nou dat hadden wij ook met het terug rijden,grote zwermen kieviten meeuwen ganzen en spreeuwen. Wat was het weer een bijzondere bijeenkomst.

En ja wat ga ik doen , ik wil opruimen wat ik meedraag wat niet allemaal van mij is maar van mijn voorouders waar ik wat aan heb gehad en nu een groot gedeelte los kan laten zodat zij ik en mijn nazaten minder last mogen ondervinden van datgene waar zij vroeger geen tijd of aandacht aan hebben kunnen geven.

Like
Replying to

Super, dat is inderdaad wat we kunnen doen in het hier en nu. Opruimen wat niet van jou is. Opruimen/loslaten van zaken die jou niet meer dienen. Het heeft je gebracht waar je nu bent. Waar je dit inzicht hebt en er wat mee kan. Mooi _/|\_

Like
bottom of page