top of page

Thuis voor thuis

Bijgewerkt op: 26 jan. 2021

Soms hoeft mijn eigen blog niet altijd te gaan over 'mij' en indirect gaat het wel over mij!

Ik vind dit namelijk zo'n goed initiatief van mijn collega's Femke en Mila dat ik er heel graag plaats voor maak op mijn website.

Eens te meer besef ik me hoe goed we het hebben en hoe weinig te klagen we hebben met een dak boven ons hoofd, een salaris elke maand gestort op de rekening.

Voorzien van laptop, bureaustoel en alles wat mijn leven aangenaam maakt om 'thuis' te kunnen en te mogen werken!

Ik geef graag voor een ander huis _/|\_ met een beetje licht van Lein! <3

GEEF THUIS VOOR EEN ANDER HUIS

“In deze periode met het heftige COVID 19 besef ik enorm hoe goed ik het heb en dat dit niet vanzelfsprekend is. Thuis is mijn veilige basis, heb niets te klagen en geniet bewust. Blij en tevreden met mijn fijne inspirerende baan bij de Overheid. Waarom zou ik individueel doneren aan het Nationaal Actieplan COVID 19 van het Rode Kruis? Liever samen, laten we onze krachten bundelen. Daarom thuisvoorthuis!”

Femke Kooij

“Ik geniet van theater en concerten, van musea en mensen die mooie dingen creëren. Deze groep wordt hard getroffen door Covid-19 en de maatregelen. Domweg pech voor hen. Zelf zit ik in een luxe positie met een vaste baan en een thuiswerkvergoeding. Domweg geluk voor mij. Daarom zet ik mij in voor het Nationaal Actieplan Corona van het Rode Kruis. Nietsdoen kan altijd nog.”

Mila Molijn34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page