top of page

Samen mediteren in een groep (SANGHA)

Vanaf 5 januari heb ik elke dinsdag en donderdag samen met Margo van New Life Yoga s ’morgens vanaf 8 uur een half uurtje mediteren online open gezet en inmiddels hebben we week 2 achter de rug. Wat is het fijn en voelt het goed om zo 's morgens vroeg met gelijkgestemden voor mijn laptopje te zitten en samen te mediteren.


Vanochtend bedankte iemand mij en Margo voor het mooie cadeau wat we geven en dat is precies wat het is "een mooi cadeau" heerlijk om zo mijn dag te starten _/|\_


De ene keer in een bodyscan of het volgen van je adem en de andere keer in een geleide meditatie.

De vrijheid om te voelen dat alles goed is en dat alles in en met bewuste aandacht genoeg is ... is er een om elke dag mee te nemen.

Het is altijd goed genoeg, je bent altijd op precies de juiste plek waar je nu bent, dit is jouw realiteit, niks meer niks minder!

Wat de kracht van een groep is, is zoals Boeddha zegt: de Dharma, is in jou, maar heeft water nodig om zich te kunnen manifesteren en verwezenlijken.

Als losse druppel kunnen we niet naar zee - we zouden uitgedroogd zijn als we onze bestemming bereikt hadden. Maar als we rivier worden, als we als sangha gaan, zullen we zeker bij zee komen.

Je hebt een sangha nodig; je hebt broeders en zusters nodig of een vriend, die je eraan herinneren wat je al weet. Alleen zijn we kwetsbaar, maar met broeders en zusters om samen mee te oefenen kunnen we elkaar ondersteunen.

Thich Nhat Hanh

Voel je vrij om aan te sluiten, fijn als je je inschrijft via het ledenportaal van New Life Yoga of de App, maar dit is niet noodzakelijk. Niet leden mogen ook meedoen dus delen = lief.


Volg eenvoudig onderstaande link en sluit je bij ons aan.

Meeting ID: 827 7508 9024

Passcode: 052311

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page