top of page

Alles is veranderd... En toch ben ik meer dan ooit mezelf!

De dag na mijn examen voor holistisch therapeut bij ZoMa en ik zit licht na te genieten van de mooie dag! Allemaal geslaagd met super mooie cijfers, maar vooral behandelingen. De complimenten van Charissa naar ons mag ze zelf helemaal voelen. Ingestapt in een groep die zogenaamd 'lastig' was. En hoe mooi is te zien dat Charissa niet 't gevecht aan ging maar 't gesprek en daarnaast haar eigen openheid in dit is wat ik kan, dit is waar ik naar toe wil en hoe ... dat is volledig aan jullie. Maar altijd in verbinding en met liefdevolle aandacht!

We hebben haar reikende hand allemaal aangepakt en zijn de weg opgegaan. En zie hier het resultaat, de hele groep geslaagd en iedereen mega stappen gezet! Ons eigen proces, onze eigen demonen onder ogen gekomen "every level has his new Devil", niet waar? Maar ik ben er niet meer bang voor, en hoef niet meer weg te lopen of het weg te stoppen!

Ik mag parkeren en 't weer uit parkeren, ik kan 't naast de kant flikkeren, of netjes file parkeren. Ook daar maak ik mijn eigen keus, zonder zweep in mijn hand om mezelf te slaan als in; ik doe 't niet goed! Of ik moet! Er is geen vastomlijnd pad, er zijn geen kaders en heilig moeten, alleen maar moed om onder ogen komen, liefde te voelen voor ALLES wat is, er komt en er mag zijn!

Lieve Petra, Cora, Michaela, Jolanda, Hetty, Lydia, Charissa, Priscilla, Nanda, Ellen, Sandra, Eveline en Marjolein, dank jullie wel voor deze mooie reis!

Namasté, Light of Lein


134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page