top of page

zo 17 mrt

|

Mahé Yoga studio

SPECIAL: Sisterhood Circle

Betreed de magische wereld van vrouwelijke verbondenheid!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
SPECIAL: Sisterhood Circle
SPECIAL: Sisterhood Circle

Tijd en locatie

17 mrt 2024, 19:30 – 21:30

Mahé Yoga studio, Newtonstraat 69, 2723 RL Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Onze vrouwencirkel is een veilige en inspirerende ruimte waar vrouwen samenkomen om te delen, te groeien en te bloeien. Hier omarmen we de kracht van sisterhood en vieren we de unieke schoonheid van iedere vrouw. 

Vanuit ons authentieke zijn, de wijze vrouw die onze innerlijke natuur is in ieder van ons, maken wij contact met elkaar. Wij (ver)dragen onszelf en wij dragen elkaar.  

Wat kun je verwachten?  

Een cirkel van gelijkgestemde zielen die samenkomen om in harmonie en compassie hun (eigen)wijsheid, kennis, liefde, emoties & rituelen met elkaar te delen.  

We luisteren naar de stem van onze ziel. Zijn getuige van elkaars leven, zonder direct reacties te geven, zonder met een advies klaar te staan: luisteren en eren.  

We werken met wat er mag ontstaan en nodig is, met wat er ingebracht wil worden. Elke cirkel is anders, er is ruimte voor ieders inbreng. Denk aan meditaties, inspiratiekaarten, dans, massage, reiki, klanken of cacao.  

Waarom deelnemen?  

De vrouwencirkel biedt een veilige haven waar je kunt ontspannen, jezelf kunt zijn zijn zonder te moeten en jezelf kunt uiten zonder oordeel. Een fijne, veilige en warme plek waarbij je kwetsbaar mag zijn. Hier vinden we een luisterend oor, steun, inspiratie en groei terwijl we elkaars reis in het leven verrijken.  

Voor wie is het?  

Onze cirkel verwelkomt vrouwen van alle leeftijden, achtergronden en levenspaden. Of je nu zoekt naar verbinding, heling, of gewoon een plek om te delen en te luisteren - hier vind je jouw plek. We houden de cirkel klein en intiem met maximaal 8 vrouwen.  

Sluit je aan bij onze vrouwencirkel en laat je omringen door de liefdevolle energie van zusterschap. Samen creëren we een ruimte waar jouw stem wordt gehoord en waar jouw hart wordt begrepen.  

Wat trek je aan en wat neem je mee?  

Trek aan wat jij fijn vindt: of omdat je het lekker vindt zitten of omdat je het vrouwelijk vindt. Neem je eigen yogamat mee en als je het leuk vindt, neem iets lekkers mee om met elkaar te delen: fruit, chocolade, noten. Ook mag je iets persoonlijks meenemen voor op het altaar, onze gesprekstafel.

Deel dit evenement

bottom of page