top of page

za 19 aug

|

Mahéyogastudio

Reiki Infused: Floating Sound Journey 19th August

Sluit je ogen en ga mee op reis! Laat de intense klanken binnen komen en ervaar de genezende krachten van de Reiki tijdens je persoonlijke reis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki Infused: Floating Sound Journey 19th August
Reiki Infused: Floating Sound Journey 19th August

Tijd en locatie

19 aug 2023, 15:00 – 17:00

Mahéyogastudio , Newtonstraat 69, 2723 RL Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Reiki betekent Universele Levensenergie die door het lichaam stroomt. Een helende techniek gebaseerd op het principe dat de therapeut door middel van aanraking energie in de patiënt kan kanaliseren, om de natuurlijke  genezingsprocessen van het lichaam van de patiënt te activeren en het fysieke en emotionele welzijn te herstellen. 

Reiki helpt je te ontspannen, pijn te verlichten en je gemoedsrust te geven. Daarnaast bevordert Reiki zelfbewustzijn en transformatie. Het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkeling proces op alle niveaus.  

Sinds de oudheid wordt geluid gebruikt als een vorm van diepe genezing, balans van de geest en spirituele verheffing. Zijn vibrerende resonantie stelt degenen die in zijn element baden in staat om ermee in overeenstemming te raken. Met behulp van specifieke hoogfrequente tonen worden cellen opnieuw gekalibreerd op zowel mentaal, fysiek als energetisch niveau.   

Deze Reiki Infused: Floating Sound Journey begint met een korte begeleide meditatie om je lichaam en geest voor te bereiden op de heilige helende ervaring.   

Je ligt comfortabel in de zijden hangmat en zweeft weg naar een met Reiki doordrenkte diepe meditatie. Zwevend in een zijden hangmat raak je verzadigd met de heilige klanken van klankschalen, ocean drum, rain stick, gong, chakra klankstaafjes and meer. De helende frequenties en trillingen zullen al je stress, spanningen en zorgen wegspoelen. De tijd staat stil wanneer je een wereld van vibratie, sensatie en nieuwe ervaringen binnengaat om je lichaam te openen en in evenwicht te brengen.  

Terwijl deze magische, helende geluiden door je heen gaan, zullen Reiki Masters Energy Healing geven om je chakra's te activeren. De Reiki Energy Healing creëert een gevoel van ontspanning door patronen van stress, zorgen en angst op te lossen. Gongs & Reiki brengen je moeiteloos naar een goddelijke innerlijke plek van acceptatie, balans en vrede.  Deze magische, helende geluiden helpen je om: 

✔️ Vind een betere nachtrust. 

✔️ Verminder pijn en stress. 

✔️ Angst verminderen. 

✔️ Verbeter je concentratie. 

✔️ Breng je energiesystemen in balans. 

✔️ Vind spirituele groei. 

✔️ Help je lichaam sneller te genezen. 

✔️ Ondersteun het immuunsysteem. 

✔️ Verminder gifstoffen in je lichaam. 

✔️ Verbeter emotionele reiniging.   

We gebruiken ook graag bepaalde geuren (zoals wierook en oliën) om je heilige ervaring te versterken. Houd hier dus rekening mee voordat je boekt als je gevoelig bent voor geuren, of laat het ons bij aankomst weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden    

Na het evenement Reiki Infused: Floating Sound Journey adviseren wij u veel water te drinken, Uzelf te voeden met gezond/gewoon voedsel het volgende te vermijden: 

✔️ Negativiteit of negatieve mensen en/of negatieve gesprekken 

✔️ Laagfrequente tv-programma's en/of gewelddadige/agressieve films 

✔️ Deelnemen aan roddels of drama 

✔️ Alcohol- of middelenmisbruik 

✔️ Ongezond/junkfood 

Eigenlijk alles waarvan je weet dat het slecht voor je is of ervoor zorgt dat je je op wat voor manier dan ook slecht VOELT.   Zorg goed voor jezelf en doe de dingen waar je blij en blij van wordt!   

❗Belangrijke informatie❗   

1. Als u zich om welke reden dan ook niet op uw gemak voelt in een van onze drijvende hangmatten, neem dan contact met ons op voor andere regelingen. 

2. Neem een yogamat mee, anders kunt u de onze gebruiken voor €1 extra per mat. 

3. Wat te dragen: aansluitende top met korte mouwen, 3/4, 7,8 of een lange legging, breng een paar schone sokken mee. 

4. Het is belangrijk om te douchen voordat je dit evenement bijwoont, aangezien we iedereen adviseren om 'Saucha' te beoefenen, of reinheid in hun lichaam, spraak, daden en geest. Door vooraf te douchen zorg je er ook voor dat onze hangmat hygiënisch blijft. 

5. Eet uw laatste maaltijd minimaal 3 uur voor het evenement. 

6. Mocht je punten 3 en 4 gemist hebben, dan sturen we je een tikkie (rekening) voor de was van de hangmat.  

• De inschrijving voor deze event sluit 24 uur van tevoren. 

• De wachtlijst voor deze event wordt 24 uur van tevoren beëindigd. 

• We hebben minimaal 6 deelnemers nodig om deze event te laten doorgaan. 

U wordt hierover 48 uur van tevoren geïnformeerd.  

❗Annuleringen❗  

1. Elke annulering van jouw kant, ongeacht de reden, zolang de annulering maar minimaal 72 uur van te voren is doorgegeven, geeft je de mogelijkheid om een terugbetaling te ontvangen in de vorm van een ‘credit’ voor een volgend evenement.  

2. Indien je binnen 72 uur annuleert, ontvang je geen terugbetaling in welke vorm dan ook.  

3. Annuleringen vanuit Mahé Yoga, ongeacht de reden, geeft je de gelegenheid om een terugbetaling te ontvangen danwel in de vorm van een ‘evenementen credit’, danwel een terugbetaling op je rekeningnummer.  

4. Er geldt een minimum van 6 deelnemers om dit evenement door te laten gaan. 

Mochten we dit aantal niet halen dan zal het evenement worden geannuleerd en word je hierover geïnformeerd via de e-mail en zullen we de terugbetaling regelen.   

We hopen dat alles duidelijk is uitgelegd. Indien je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons optie nemen via de e-mail: yogawithpritha@gmail.com of whatsapp nummer: 06-18215928.

Deel dit evenement

bottom of page