top of page

zo 15 okt

|

Zoetermeer

Reiki 1 training

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki 1 training
Reiki 1 training

Tijd en locatie

15 okt 2023, 10:00 – 16:00

Zoetermeer, Newtonstraat 69, 2723 RL Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Hoe werkt Reiki?

Reiki betekent Universele Levensenergie die tijdens de behandeling door het lichaam stroomt. Door middel van handoplegging op delen van je lichaam stroomt de universele energie naar punten die uit balans zijn. Heb je veel lichamelijke pijnen of ben je gespannen, dan zal daar de energie naar toe gaan, daar waar dat het meest nodig zal zijn.

Reiki vult het tekort aan en is helend. Reiki is een overdracht van energie. Het helpt je te ontspannen, verlicht pijn en geeft je rust. Daarnaast bevordert Reiki zelfbewustzijn en transformatie.

Kortom, het versnelt het genezings- en bewustzijnsontwikkeling proces op alle niveaus.

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het Japans betekent het 'kracht van de zon'. De naam luidt officieel ‘Usui Shiku Ryoh’, of in het Nederlands ‘De Usui reiki methode’.

Wat voel je?

Dit verschilt per persoon. Er is geen goed en geen fout, het ontvangen van Reiki energie kan je ervaren als warm, koud, tintelingen, trillingen, ontspanning, moeheid, zwaarte of een loom gevoel. Je kan ook niets ervaren. De Reiki energie stroomt naar de delen van je lichaam die dit nodig hebben en stimuleert zo jouw zelfherstellend vermogen. ​​Combineren met reguliere zorg Reiki kan uitstekend een aanvulling zijn op de reguliere zorg, zoals bij medicijngebruik, voor en na operaties, bij bestraling, psychotherapie, etc.

In deze cursus leer je de basisprincipes van Reiki, je krijgt inzicht in de geschiedenis van Reiki en je leert de basisposities voor zelfheling. Met de eerstegraads Reiki cursus worden de energiekanalen geopend, waardoor je levensenergie volop kan doorstromen.

Je ontvangt vier inwijdingen, waarmee jouw energiebanen opgeschoond worden. Je leert bij Reiki 1 vooral op fysiek niveau inzetten, lichamelijke (Chronische) pijnklachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, buikpijn, kniepijn, reuma en allergieën. Bij een lusteloos gevoel of je bent erg moe. Bij geestelijke klachten, faalangst, of wanneer je je moeilijk kunt concentreren, als je je ongelukkig voelt, vast zit in je in emoties of meegesleept wordt door emoties. Onrustig bent of last hebt van stress.

Wat Reiki 1 je brengt:

✔️ een moment van rust en ontspanning op een dag

✔️ snelle verlichting of genezing bij pijn

✔️ meer verbinding met naasten, partner en kinderen

✔️ meer zelfliefde

✔️ een verbeterde energiehuishouding Reiki 1 Training voor degenen die:

✔️ Geïnteresseerd zijn in het leren van Reiki van een ervaren Reiki Master, Marjoleine Bominaar.

✔️ Intuïtief (aan)getrokken worden tot Reiki zonder te weten waardoor

✔️ Uitkijken naar een herstel van de verbinding van je diepste zelf en de universele energie

✔️ Zoeken naar een diepgaande en voedzame levenslange spirituele (uit)oefening

✔️ Te maken hebben met chronische pijn of onrust/depressiviteit en geholpen willen worden om jezelf te genezen

✔️ Geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei en ontwikkeling

✔️ Een hoog sensitieve persoon zijn die worstelen met het opnemen van de energie van anderen

✔️ Kennis willen helpen ontwikkelen op het gebied van alternatieve genezing voor jezelf, je familie, je huisdieren en cliënten

✔️ Vastzitten in hun leven en op zoek zijn naar een positieve beweging voorwaarts Hoogtepunten van de training:

✔️ Live, in persoon Reiki 1 training met Marjoleine, waar je hands-on praktijk oefeningen krijgt.

✔️ Je eerste Reiki afstemming, het proces dat jou verbindt met Reiki en er voor zorgt dat Reiki beschikbaar komt voor jou om er goed mee te doen

✔️ Een handleiding met instructies, voorschriften en tekeningen die je kunt raadplegen na het afronden van je training om je geheugen weer op te frissen

✔️ Een geprint en ondertekend certificaat van voltooing na afronding van de training

✔️ Een online en fysieke Reiki gemeenschap waar je samen kunt oefenen en vragen kunt stellen en feedback kunt geven aan elkaar.

✔️ Drinken en een heerlijke vegetarische lunch worden aangeboden tijdens de Reiki 1-training

Deel dit evenement

bottom of page