top of page

za 11 jun

|

Zoetermeer

Klankschalen en Reiki ~ Rouw en loslaten ~ Cacao ceremonie

Voorgaande keren zijn een succes gebleken. Daarom hebben Marjoleine en Ariëtte besloten om wederom hun passie en kracht te bundelen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankschalen en Reiki ~ Rouw en loslaten ~ Cacao ceremonie
Klankschalen en Reiki ~ Rouw en loslaten ~ Cacao ceremonie

Tijd en locatie

11 jun 2022, 10:00 – 11:30

Zoetermeer, Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Tegenwoordig zien we steeds meer dat de bijzondere, trillingsverhogende klanken van klankschalen worden gebruikt als methode om bijvoorbeeld te ontspannen, bij een meditatie of in een holistische behandeling. Klankschalen zijn er van groot naar klein en hebben allemaal een unieke eigen trilling en geluid. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klank voortbrengt. Het heeft een harmoniserend en rustgevend effect op lichaam en geest.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht bij stress en spanningen. Een samenspel van twee mensen, afgestemd op de behoefte van de persoon die het ontvangt, geeft rust in het lichaam en de geest!

Rouw en Loslaten. Dat is het thema van deze special. De special wordt afgesloten met een cacaoceremonie: Cacao wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt in ceremonies. De effecten van cacao zorgen onder andere voor een gevoel van liefde en dankbaarheid. Heel toepasselijk bij het thema rouw en loslaten.

Na de sessie is er ruimte om na te praten.

Prijzen

Investering voor leden en voor niet-leden: € 20,00

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.

Vragen: info@newlifeyoga.nl

Planning


  • 1 uur 30 minuten

    Klankschalen en Reiki

    New Life Yoga

Deel dit evenement

bottom of page