top of page

za 11 dec

|

New Life Yoga

Klankschalen en Reiki

Trilling en energie ~ Marjoleine en Ariette bundelen nogmaals hun krachten!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankschalen en Reiki
Klankschalen en Reiki

Tijd en locatie

11 dec 2021, 10:00 – 11:30

New Life Yoga , Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Wij zijn zo enthousiast over onze eerste Klankschalen en Reiki sessie dat we dachten: waarom bundelen wij Ariëtte en Marjoleine onze krachten niet nog een keer en geven we niet een 2e sessie? 

In het kort nog even over de sessie: 

Tegenwoordig zien we steeds meer dat de bijzondere, trilling verhogende klanken van klankschalen worden gebruikt als methode om bijvoorbeeld te ontspannen, bij een meditatie of in een holistische behandeling.

Klankschalen zijn er van groot naar klein en hebben allemaal een unieke eigen trilling en geluid. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klank voortbrengt. Het heeft een harmoniserend en rustgevend effect op lichaam en geest.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht bij stress en spanningen.

Een samenspel van twee mensen, afgestemd op de behoefte van de persoon die het ontvangt, geeft rust in je lichaam en je geest!

Er is beperkt plaats dus reserveer op tijd.

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.

Vragen: info@newlifeyoga.nl

Leden reserveren via het ledenportaal of de App.

Geen lid? Klik op de gewenste workshop in ons rooster en reserveer direct je plek.

Deel dit evenement

bottom of page