top of page

wo 30 jun

|

Zoetermeer

Easy (Flow) Yoga (1)

Bij Easy (flow) Yoga, de yoga stijl die nagenoeg gelijk is aan het wellicht wat bekendere Hatha Yoga, voer je met behulp van ademondersteuning een houding uit, waarna je (af en toe) nog eens stil staat bij het effect van de houding op je lichaam en geest.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Easy (Flow) Yoga  (1)
Easy (Flow) Yoga  (1)

Tijd en locatie

30 jun 2021, 19:45 – 20:45 CEST

Zoetermeer, Scheglaan 12, 2718 KZ Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

De houdingen volgen elkaar veelal op in een flow.In de natuur heeft alles zijn timing, alleen de mens kent haast. De bloei van een bloem of een boom is niet te forceren. Het is belangrijk om ambities los te laten. Resultaten zijn soms nauwelijks zichtbaar, maar elke millimeter, vroeg of laat, heeft betekenis.

Deze rustige beoefening bevordert je meditatie.Easy (flow) Yoga is ook zeer geschikt voor mensen met diverse aandoeningen en klachten waarbij een intensievere beoefening van Yoga of andere sporten is uitgesloten. MS, artrose, reumatische klachten, veelal krijgt men het advies om in beweging te blijven.

Yoga leert jou je lichaam te accepteren zoals het is en op een milde manier je grenzen te verkennen. Tevens kan het regelmatig beoefenen van Yoga pijnklachten verminderen.

Deel dit evenement

bottom of page