top of page

do 30 dec

|

Zoetermeer

Adem Yoga Mindfulness Meditatie bij New Life Yoga

Adem is niet alleen zuurstof, het is ook nog iets anders; het is in wezen de essentie van leven. Bewust ademen helpt je verbinden met jouw subtiele energie binnenin.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Adem Yoga Mindfulness Meditatie bij New Life Yoga
Adem Yoga Mindfulness Meditatie bij New Life Yoga

Tijd en locatie

30 dec 2021, 15:30 – 16:45

Zoetermeer, Scheglaan, 2718 Zoetermeer, Nederland

Over het evenement

Adem is niet alleen zuurstof, het is ook nog iets anders; het is in wezen de essentie van leven. Bewust ademen helpt je verbinden met jouw subtiele energie binnenin. Door onze adem kunnen we op verschillende bewustzijnsniveaus navigeren, naar binnen keren en stilte ervaren!

Yoga de verbinding tussen lichaam en geest. Yoga is naast een filosofie ook een leefwijze en een oefen methode die gaat over het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken te zijn (lichaam en geest, buiten en binnen, spanning en ontspanning, enz.). Hierdoor komen we uiteindelijk tot een natuurlijke staat van zijn, waarin het leven in zijn heelheid kan worden ervaren. Die het evenwicht in het menselijk systeem herstellen.

Mindfulness gaat niet over afdwalen, maar opmerken en terugkeren. Afleiding koppelt ons letterlijk los van onze basis; je vergeet jouw stille aanwezigheid en geeft je leiding uit handen.

Meditatie kan helpen te leren denken wat je wilt denken en te voelen wat je wilt voelen. “To meditate does not mean to fight with a problem. To meditate means to observe.” Thich Nhat Hanh

Rondom de feestdagen organiseert New Life Yoga een aantal "specials"

De specials zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Locatie: New Life Yoga, Scheglaan 12, Zoetermeer

Aantal deelnemers: Maximaal 12

Leden reserveren voor slechts 10 euro via het ledenportaal of de App. 

Niet-leden reserveren voor slechts 15 euro direct vanuit ons rooster. https://newlifeyoga.nl/rooster/

Deel dit evenement

bottom of page