top of page

Klankschalen & Reiki


Tegenwoordig zien we steeds meer dat de bijzondere, trilling verhogende klanken van klankschalen worden gebruikt als methode om bijvoorbeeld te ontspannen, bij een meditatie of in een holistische behandeling. Klankschalen zijn er van groot naar klein en hebben allemaal een unieke eigen trilling en geluid. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klank voortbrengt. Het heeft een harmoniserend en rustgevend effect op lichaam en geest.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht bij stress en spanningen. Een samenspel van twee mensen, afgestemd op de behoefte van de persoon die het ontvangt, geeft rust in het lichaam en de geest!

Wanneer De volgende zaterdag van 10:00 – 11:30 uur

11 juni: Cacao ceremonie, rouw en loslaten

23 juli: Lotus(blad), wat ontstaat er in modder

15 oktober: Vlinders, transformeren naar….

26 november: Libelle, onder water (re)birth

Prijzen Investering voor leden en voor niet-leden: € 20,00

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12. Vragen: info@newlifeyoga.nl Er is beperkt plaats dus reserveer op tijd.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page